top of page

Meet the Maker Sander Molenaar


Hoe ben je bij de Circulaire Werkplaats Utrecht terecht gekomen?

Toen ik eenmaal een jaar in Utrecht woonde wilde ik graag wat gaan doen. Ik was inmiddels gewend aan mijn nieuwe woonomgeving en de mensen in de buurt. Nu was mijn volgende stap om iets overdag te vinden in de vorm van dagbesteding. Écht werk is nog te veel gevraagd voor mij. Met mijn begeleider ben ik daarna naar verschillende werkplekken gaan kijken. Mijn interesse is breed, dus we gingen bij veel bedrijven langs. Voor mij lag de CWU het dichtst bij mijn interesse. Vooral het technische gedeelte sprak mij het meest aan. Ook zijn er hier bepaalde dag shifts waar ik uit kan kiezen en dat vind ik erg prettig werken. En natuurlijk de vergoeding die ik krijg spreekt aan!


Wat vind je het leukste werk om te doen?

Vooral met machines bezig zijn en collega’s helpen met de informatie die ik heb. Tijdens mijn opleiding heb ik ook al veel kennis opgedaan en dat deel ik graag met mensen. Ook het creatieve gedeelte vind ik leuk, wat kunnen we nog maken met het materiaal wat we hebben?


Wat zou je nog willen leren bij de Circulaire Werkplaats Utrecht?

Vooral het leren werken met een zandstraal machine en hoe dit in elkaar zit. Maar ook de machines op mijn werkplek nog beter onder de knie krijgen en wat meer technisch inzicht hebben om wat bij te spijkeren. Ik weet nog niet goed wat ik wil worden, dus ik wil graag ontdekken wat mij goed past.


Waar ben je het meest trots op?

Ik heb een wandklok gerenoveerd en daar ben ik heel trots op!

De samenwerking met de werkmeester vind ik heel fijn. Creatief duo noemen ze ons ook wel. Maar ik kan eigenlijk wel goed met alle collega’s, we hebben veel gezamenlijke interesses en dan heb je al gauw een leuk gesprek met elkaar.


De genoemde klokken zijn op dit moment alleen te koop in de Showroom | Shop van Kringloop de Arm in Utrecht.

Comentários


bottom of page