Logo dikke letter 300 dpi.jpg

Je bestelt precies wat je wilt

Je weet nooit wat je krijgt

Dit is geen gewone webwinkel, want wij weten ook niet wat er binnenkomt en wie het kan maken. Je bepaalt dus wat voor product je wilt bestellen in jouw favoriete kleurfamilie en het toeval (en onze designcapaciteiten) bepalen de rest. De foto's zijn dus om een beeld te geven hoe een bestelling er ongeveer uit zou kunnen zien. En om een beeld te geven van de kwaliteit. Die is afgestemd op de hoge eisen voor interieur projecten in de zorg, onderwijs, horeca, het bedrijfsleven en andere openbare gebouwen.

 

Bij het maken van THE UPCYCLE COLLECTION wordt geen winst gemaakt. De inkomsten gaan naar verwarming, energie, water en huur van de werkplaatsen, professionele begeleiding van de makers, hoogwaardige en verantwoorde materialen en aanschaf van gereedschap. [meer info bij MAKERS]. Ook wordt de collectie er mee de wereld in geholpen, verder ontwikkeld en de kwaliteit goed bewaakt. Er is dus alleen winst voor mens en milieu.

 

Prijzen zijn berekend op zelf af (laten) halen bij één van de aangesloten kringloopwinkels. Je krijgt van te voren te horen welke winkel zo dicht mogelijk in de buurt je opdracht gaat uitvoeren. Bezorging kan altijd overlegd worden met de winkel.

Eerst nog wat meer weten of even overleggen wat kan? Bel dan met designer Louise Cohen op 0031 (0)6 47054595 of mail naar louise@theupcyclecollection.nl.