top of page
Logo dikke letter 300 dpi.jpg

Je bestelt precies wat je wilt

Je weet nooit wat je krijgt

Dit is geen gewone webwinkel, want wij weten namelijk ook niet wat er binnen gaat komen. Dat is voor ons net als voor jou een verrassing. Je krijgt wél een uniek product waar met liefde en zorg aan gewerkt is. Geweldig toch?

Jij bepaalt dus wat je wilt bestellen in jouw favoriete Kleurfamilie en het toeval (en onze designcapaciteiten) bepalen de rest. De foto's zijn dus om een beeld te geven hoe een bestelling er ongeveer uit zou kunnen zien. En om een beeld te geven van de kwaliteit. Die is afgestemd op de hoge eisen voor interieur projecten in de zorg, onderwijs, horeca, het bedrijfsleven en andere openbare gebouwen. 

Prijzen zijn berekend op zelf af (laten) halen bij één van de aangesloten kringloopwinkels. Je krijgt van te voren te horen welke winkel zo dicht mogelijk in de buurt je opdracht gaat uitvoeren. Bezorging is ook mogelijk.

Eerst nog wat meer weten of overleggen wat kan? Bel dan gewoon even met designer Louise Cohen op 0031 (0)6 47054595 of mail naar us@theupcyclecollection.nl.

OP DIT MOMENT HEBBEN WE ZOVEEL BESTELLINGEN DAT HET WEL EVEN KAN DUREN

VOORDAT JE BESTELLING KLAAR IS....

SAMENGESTELDE KASTEN KUNNEN DAAROM TIJDELIJK ALLEEN OP AANVRAAG GEMAAKT

bottom of page