Logo dikke letter 300 dpi.jpg

Je bestelt precies wat je wilt

Je weet nooit wat je krijgt

Dit is geen gewone webwinkel, want wij weten ook niet wat er binnenkomt en wie het kan maken. Jij bepaalt dus wat voor product je wilt bestellen in een kleurfamilie naar keuze en het toeval (en ons gevoel voor design) bepaalt de rest. De foto's zijn dus om een beeld te geven hoe een bestelling er ongeveer uit zou kunnen zien. En om een beeld te geven van de kwaliteit. Die is afgestemd op de hoge eisen voor interieur projecten in de zorg, onderwijs, horeca, het bedrijfsleven en andere openbare gebouwen.

 

Bij het maken van THE UPCYCLE COLLECTION wordt geen winst gemaakt. De inkomsten gaan naar gas, licht, water en huur van de werkplaatsen, werkbegeleiding, hoogwaardige materialen en aanschaf van gereedschap. Ook wordt de collectie er mee de wereld in geholpen, verder ontwikkeld en de kwaliteit goed bewaakt. Er is dus alleen winst voor mens en milieu.

 

Prijzen zijn berekend op zelf af (laten) halen bij één van de aangesloten kringloopwinkels. Je krijgt van te voren te horen welke winkel je opdracht gaat uitvoeren. Bezorging kan altijd overlegd worden met de winkel.

Eerst nog wat meer weten of even overleggen wat kan? Bel dan met designer, Louise Cohen, op 0031 (0)6 47054595 of mail naar louise@theupcyclecollection.nl.