Het ontwikkelen en lanceren van THE UPCYCLE COLLECTION en het plaatsen van de eerste grote opdracht is gevolgd door de VPRO voor de documentaire "De Kracht van de Kringloopwinkel". Dit is de trailer met daarin de 4 topstudenten die samen met ontwerpster Louise Cohen de collectie ontwikkeld hebben.


In vijf afleveringen worden diverse kringloopwinkels door het land heen belicht. Ons aandeel is te zien in de eerste drie afleveringen.


Hier een link naar de eerste aflevering waarin de eerste ideeën worden ontwikkeld


Hier een link naar de tweede aflevering waarin de showroom wordt geopend


Hier een link naar de derde aflevering waarin de opdracht bij de Rijksuniversiteit Groningen wordt geplaats in de Campus Fryslân


Bijgewerkt: apr 6

THE UPCYCLE COLLECTION wordt gedragen door een geweldige groep mensen. Die gaan we hier allemaal in beeld brengen! De eerste is Stéphanie de Groot, Algemeen Manager van Stichting Omrin Estafette en Recycle Boulevard. Zij is een groot voorvechtster geweest om de collectie in het leven te kunnen roepen. In vol vertrouwen heeft zij ontwerpster Louise Cohen de mogelijkheid gegeven om in een circulaire werkplaats THE UPCYCLE COLLECTION te kunnen ontwikkelen. Zij heeft daarbij de Stichting DOEN, het Mienskipsfonds en Midnight Walk er van overtuigd om samen bij te dragen. Aangezien Stéphanie vanaf het begin een groot ambassadrice is, vooral binnen de branche Kringloopwinkels, komt haar de eerste plaats in de Commissie van Aanbeveling toe...!


Meer informatie? Mail of bel gerust!

us@theupcyclecollection.nl

0031 (0)6 47054595

Wil je de collectie blijven volgen? Vul dan hier je email in!

  • Facebook
  • Instagram